domingo, 1 de julio de 2012

Pucho II de Vinalesa Campio


PUCHOL II, JAVI I HERRERA, CAMPIONS DE LA COPA PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIAL'equip de València de Puchol II, Javi i Herrera s'ha proclamat campió de la V Copa President de la Diputació de València després de superar en la final al conjunto de Genovés de Santi II, Jesús i Tomás II. La partida, disputada este dissabte al trinquet d'Alzira, va acabar amb el resultat de 60-40.

La formació de València sempre va anar per davant en el marcador però les distàncies van ser mínimes durant bona part de la partida. Ja en el tram final i d'acord al joc que estaven oferint els dos equips, si es va preciar que la formació de València arribaba amb més possiblitats d'acoseguir la victòria, com posteriorment va succeir.

Abans de la disputa de la final absoluta es va completar la corresponent a la Copa 2, on Panete, Carlos i Carlitos es van proclamar campions al vèncer a Pablo II, Monrabal i José per 60-50. Els dos equips oferiren una magnífica actuació.

La jornada al trinquet d'Alzira va começar de matí amb la disputa de la final de la Copa Promeses. En este cas, el títol ha sigut per a Marc i Héctor, que s'impossaren a Boina i Juan per 60-30. En esta partida va ser decissiva l'aportació d'Héctor.

Moltes van ser les autoritats que van acudir al trinquet d'Alzira, que van estar encapçalades pel president de la Diputació de València, Alfons Rus.

informa: valnetpilota.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario