lunes, 15 de agosto de 2011

Puchol de Vinalesa aconseguix el “Caixa Popular” sub-23

 

Pelayo ha disfrutat d’una gran final amb dos dels millors jugadors d’esta categoria
El trinquet del “Cap i Casal” ha tancat amb la final de l’Individual sub-23 de Caixa Popular d’escala i corda les competicions individuals. La final ha sigut molt entretinguda i amb pegades espectaculars entre dos jóvens de “l´Horta Nord” dels clubs de Vinalesa i Meliana, Puchol i Víctor Bueno respectivament.
Puchol el jugador de Vinalesa era el gran favorit i ha demostrat la seua maduresa com a jugador en una final que no ha sigut senzilla ja que estaven els dos millors jugadors de la present temporada. Víctor ha començat en el “dau” i a pesar de ser “mitger” ha posat en compromisos al seu oponent en els primers jocs ja que ha realitzat un gran dau, fort i col·locat buscant fer el quinze ràpid. Inclús des del “rest” ha aconseguit trencar un joc i posar un 35 a 45 i passar al “dau”, per a col·locar-se tres jocs per davant. A partir d’eixe moment Puchol ha respost a l’exigència superant a Víctor, que ha baixat el seu nivell i la seua efectivitat en el joc més important de la partida. Puchol ha trencat per dos vegades el joc des de el rest i s’ha col·locat 45 a 55. Víctor ha tornat a millorar i ha tret un nou joc, però Puchol ja no deixaria escapar el seu primer gran títol oficial, l’Individual sub-23 d’escala i corda, “Trofeu Caixa Popular”. Puchol ha demostrat serenitat, calma i ha dominat en els rebots i en “l´ escala”, però ha patit davant de la valentia del primer mitger que ha arribat a la final del sub-23, ja que Víctor és un lluitador i posseïx una esquerra molt bona que li ajuda molt en estes competicions. Puchol esta cridat a ser un dels jugadors més destacats del nostre esport si continua treballant i amb esta progressió. El tercer lloc l´ha conquistat Escoto d’Oliva per lesió de Tendero del club de Manises. D’esta manera el jugador de la safor es convertix en un dels jugadors més regulars de la competició i de la categoria, ja que els últims tres anys ha estat entre els tres primers, sent l’únic jugador que ho ha aconseguit. Els tres primers jugadors del sub-23 aconseguixen la condició d’esportista d’elit del grup B que atorga el Consell Valencià de l´Esport als jugadors que obtenen resultats esportius en les competicions més importants del nostre esport.
Els trofeus els han entregat Neus José de Caixa Popular, Conrado Ferrando i Juan Contreras, vicepresidents de la Federació de Pilota Valenciana.
Resultats finals individuals sub-23, “Trofeu Caixa Popular”:
_ Escoto (CPV Oliva) – 60 – Botiguer (CPV Manises) – 20
_ Puchol (CPV Vinalesa) – 60 – Víctor (CPV València) – 50
Rànquing sub-23 escala i corda 2011, “Trofeu Caixa Popular 2011”
1. Xavier Puchol (CPV Vinalesa)
2. Víctor Bueno (CPV Meliana)
3. Josep Escoto (CPV Oliva)
4. José Javier Tendero (CPV Manises)
5. Adrián Benito (CPV Quart de Poblet)
6. Ximo Ferrer (CPV Almenara)
7. Rodrigo Sebastià (CPV Benidorm)
8. Sergio Navarro (CPV Genovés)
9.  Alfonso Moltó (CPV Barxeta)
10. José Sanchez (CPV Alfara del Patriarca)
11.  Cristian García (CPV Quart de Poblet)
12. Juanjo Gálvez (CPV Borbotó)

No hay comentarios:

Publicar un comentario